Andere tijden voor Astra

leerdam • Iedereen weet dat de reiswereld enorm is getroffen door de maatregelen tegen Covid19. Dit geldt evenzeer voor het Leerdamse reisburo TravelXL Astra.

Direct na de uitbraak en de getroffen maatregelen werden reeds geboekte reizen geannuleerd en werden vouchers verstrekt of werden de reizen omgeboekt naar later. Veel werkzaamheden werden verricht waar geen inkomsten tegenover stonden. Dankzij ondersteuning van het rijk en voldoende reserves konden de werkzaamheden goed worden verricht. Dat Corona de wereld zo lang in de greep bleef houden was niet te voorzien en ondertussen hielden de maatregelen de wereld op slot. Gevolgen voor het reisburo waren dat het reisburo slechts halve dagen open was. De vorig jaar uitgegeven reisvouchers zijn inmiddels allemaal opnieuw gebruikt of uitbetaald aan de klanten. Dit geheel volgens de voorwaarden.

Nu de zomervakanties achter de rug zijn en er mondjesmaat gebruik is gemaakt van het aanbod ziet het reisburo de belangstelling weer groeien om op reis te gaan. Geheel zorgeloos is dit niet omdat mensen die een vliegreis willen maken aan diverse formaliteiten dient te voldoen. Formaliteiten die ook nog dagelijks kunnen worden aangepast. 

Om de klanten zorgeloos op reis te sturen verleend het reisburo aan de klanten hierbij de nodige assistentie. Een mooie vakantie naar relatief rustige vakantieplekken is nu weer haalbaar.
Dit geld slechts voor de Europese bestemming en de Nederlandse Antillen alle andere bestemmingen moeten nog even wachten en komen hopelijk ook spoedig weer beschikbaar.

Helaas heeft Travelxl Reisburo Astra afscheid moeten nemen van twee ervaren medewerksters, die door alle corona gerelateerde maatregelen, gekozen hebben voor een baan in een andere bedrijfstak. Met een minimale bezetting zullen de werkzaamheden komende maanden ingevuld gaan worden en is een aanpassing van openingstijden een noodzaak. Het reisburo is vanaf heden geopend op maandag van 12:00 uur tot 17:00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Zaterdag is een over het algemeen minder drukke dag voor het reisburo en daarom zal het voorlopig gesloten zijn. Dit blijft ook voor de zondag gelden maar dat is nog nooit een dag geweest waarop het reisburo de deuren heeft geopend. 

Via email astra@travelxl.nl of www.travelxl.nl/astra is contact buiten openingstijden altijd mogelijk.