Leesclub zoekt nieuwe leden

leerdam • Een leesclub van zes leden in Leerdam zoekt nog naar medelezers. De groep komt eens in de zes weken bij elkaar in de bibliotheek in Leerdam. Interesse? Neem voor meer informatie contact op met: Zwanny59@outlook.com.


Monumentendag GeoFort

herwijnen • Tijdens het Open Monumenten Weekend op zaterdag 11 en zondag 12 september zijn er gratis historische rondleidingen te volgen bij GeoFort in Herwijnen. GeoFort is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, sinds deze zomer Unesco Werelderfgoed.
Samen met een gids maken deelnemers een wandeling over het forteiland, langs en in de gerestaureerde bouwwerken. De geschiedenis van 'Fort bij de Nieuwe Steeg' van de Nieuwe Hollandse Waterlinie komt weer even tot leven in het verhaal de rondleider. De rondleiding duurt een uur en start om 11:00 en om 15:30 uur.

q www.geofort.nl


Bingo

geldermalsen • Op zaterdag 23 oktober wordt in mfc De Pluk in Geldermalsen een bingo gehouden voor drie goede doelen. De aanvang is 19:30 uur.


Zanggroep Tricht 

tricht • Bij de Zanggroep in Tricht, een vrouwenkoor, is weer plaats voor nieuwe leden. De repetities zijn op donderdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in het koor van de kerk, Kerkstraat 6,Tricht. Tjitske Kwakkel-Homma is de dirigent. De zanggroep zingt ook af en toe tijdens kerkdiensten. Meer informatie: Corrie van Burk, agvanburk@hetnet.nl of 06-23231439.