LingeFilm zoekt vrijwilligers

regio • LingeFilm is het leukste filmtheater van Geldermalsen en omstreken, zo zeggen ze zelf, en wordt gerund door ongeveer 65 vrijwilligers. Gemiddeld worden er vier keer per week films getoond van diverse genre. LingeFilm is gevestigd in De Pluk in Geldermalsen.
Om alle activiteiten te kunnen blijven uitvoeren, is LingeFilmop zoek naar nieuwe vrijwilligers: penningmeester, redacteur, operateur en KIDS-medewerker.

Als penningmeester doe je de boekhouding van LingeFilm én ben je lid van het bestuur. Je denkt mee over de koers die we gaan varen. Als redacteur schrijf je wekelijks een nieuwsbrief aan de hand van het persbericht dat verstuurd wordt. Als operateur monteer je de digitale film, ontvang je bezoekers en vertoont je de film. Dit doe je ongeveer één keer per 2-3 weken. Als KIDS-medewerker bedenk en begeleid je (samen met het KIDS-team) activiteiten bij de KIDS-films die elke eerste zondag van de maand vertoond worden. Meer informatie over een functie, mail dan naar info@lingefilm.nl.