Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Bambi 5

Bij Stichting Dierentehuis Leerdam zit opnieuw een konijn dat op zoek is naar een nieuw huisje. Hij stelt zich even voor: 'Ik ben Bambi 5 en ben 15 maart geboren en ik ben een rustig konijntje. Ik heet overigens Bambi 5 omdat ik ben afgestaan omdat deze mensen ineens te veel konijnen hadden. Ik ben op zoek naar een jonge voedster die het leuk zou vinden om met mij samen te gaan wonen. Ik vind het wel fijn om aangehaald te worden, maar moet ook lekker kunnen rennen. Heeft u een leuk vriendinnetje voor mij? Ik ben 4 augustus gecastreerd en kan vanaf nu gaan samenwonen.' 

Stichting Dierentehuis Vijfheerenlanden beantwoordt alleen telefonische reacties, dit omdat dan beter informatie uitgewisseld kan worden. Meer informatie: 0345-650016.


Reisexpositie in de Johanneskerk

gorinchem • In de Johanneskerk aan de Nieuwe Hoven in Gorinchem wordt tot en met 25 september een tentoonstelling gehouden naar aanleiding van de zeven Werken van Barmhartigheid. Jeltje Hoogenkamp maakte zeven schilderijen en Corrie Kopmels zeven gedichten bij de thema's 'de hongerigen voeden, de dorstigen laven, de naakten kleden, de vreemdelingen herbergen, de zieken en de gevangenen bezoeken en de doden begraven'. Paus Franciscus voegde er nog een achtste werk aan toe: 'voor de aarde zorgen'. Frans Franciscus maakte er een schilderij bij. De kerk is op de donderdagen 9, 16 en 23 september open van 13:30 uur tot 16:00 uur en op de zaterdagen 11, 18 en 25 september van 13:30 uur tot 17:00 uur. De toegang is gratis.