Rondsnuffelen voor 'Sterk voor Dieren'

herwijnen • In de brocante en bijzondere verzameling in het 'Hans’ Huisje' in Herwijnen kan op zaterdag 18 en zondag 19 september worden rondgesnuffeld en en daarmee kan ook direct de stichting Sterk voor Dieren worden ondersteund.

In een sprookjesachtig huis aan de dijk in Herwijnen bevindt zich een prachtige verzameling van brocante en bijzondere spullen. Van lampen, spiegels, beelden, schilderijen, porselein, kandelaars tot mooi oud speelgoed en boeddha’s. De verzameling in het 'Hans’ Huisje' is bijzonder en uiteenlopend te noemen en komt uit onder meer India, Nepal en Iran. Ook spullen van Nederlandse bodem ontbreken niet.

Stichting Sterk voor Dieren ondersteunt huisdiereigenaren die op minimum- of bijstandsniveau leven, eventueel zijn aangewezen op voedselbanken, en hierdoor niet meer de nodige zorg kunnen geven aan hun huisdier(en). De jonge stichting bestaat nu bijna een half jaar en is dankzij donaties al volop actief met het helpen van huisdieren. Inmiddels zijn er al meer dan 200 huisdieren geholpen met medische hulp, diervoeding, tijdelijke opvang en zelfs met een nieuw baasje. De hulpvragen blijven binnenstromen en de stichting is dan ook altijd op zoek naar donateurs en andere inkomsten. Deze brocante snuffelmarkt is dan ook een welkome aanvulling om weer extra huisdieren en baasjes te kunnen ondersteunen. Stichting Dierenlot helpt hierin mee door de opbrengst, tot 1250 euro, te verdubbelen.

Bezoekers zijn van harte welkom op zaterdag 18 en zondag 19 september van 13:00 tot 16:00 uur op de Waaldijk 94 in Herwijnen. Omdat het Hans' Huisje vrij klein is kan het zijn dat bezoekers even moeten wachten om binnen te komen. Afrekenen kan contant of met een betaalverzoek. Parkeren kan op de Waaldijk of op de Schoutensteeg.


Achtergrondinformatie

Stichting Sterk voor Dieren biedt brede ondersteuning aan huisdiereigenaren met financiële of medische problemen. Huisdiereigenaren die op minimum- of bijstandsniveau leven, eventueel zijn aangewezen op voedselbanken of door medische omstandigheden niet meer de nodige zorg kunnen geven aan hun huisdier(en), kunnen een beroep doen op de stichting Sterk voor Dieren. Naast ondersteuning met diervoeding en bijdragen in de medische kosten gaat Sterk voor Dieren verder in haar hulpverlening. Ook als het gaat om aanvullende zorg voor het huisdier wil de stichting klaarstaan. Meer informatie: www.sterkvoordieren.nl.