• Het toernooi wordt gespeeld op het prachtige terrein van De Kroonprins in Vianen.
• Het toernooi wordt gespeeld op het prachtige terrein van De Kroonprins in Vianen. Foto: Aangeleverd

Lingewaelsche Mutters Open in Vianen

Algemeen

VIANEN • Op zaterdag 25 september wordt op golfpark De Kroonprins in Vianen het ‘Lingewaelsche Mutters Open’ gehouden.

Er wordt op deze dag gestreden op de Champions Course (18 holes) voor de zeer ervaren golfers en tevens is er een 18-holes-wedstrijd op de 9 holes par 3 baan voor zowel de ervaren als minder ervaren golfers. De Champions Course kenmerkt zich door de vele waterpartijen, sterk geonduleerde fairways en uitdagende greens. Deze wedstrijd is inmiddels volgeboekt. 

Voor de 18 holes-wedstrijd op de par 3 baan is inschrijving nog wel mogelijk. “De baan heeft 9 spannende holes met een lengte variërend van 78 tot 150 meter, diverse waterpartijen, uitdagende greens en een kwaliteit die je normaal alleen tegenkomt op de beste 18 holes banen”, schrijft de organisatie in een persbericht. Inschrijven kan via www.lingewaeschemuttersopen.nl.

Naast een prijzentafel, met voor de overall winnaar de 65 cm hoge bronzen wisseltrofee, worden de deelnemers gedurende de hele dag in de watten gelegd met een goede verzorging. Bij terugkomst staat ´de Oesterman´ klaar om de door ´Transfer Solutions´ aangeboden oesters te openen. 

Prijzen
Bij de 18 holes wedstrijd op de Par 3 baan wordt door Dutch Golfclub Fitter een ClickGear trolley en paraplu beschikbaar gesteld aan de golfer die de eerste hole in one slaat op hole 7. De Waal Autogroep biedt een Audi aan voor degene die de eerste ‘hole in one’ slaat op hole 15 op de Champions Course.  

Ook niet golfers zijn welkom om de wedstrijd te komen bekijken. Het prachtige clubhuis biedt daarvoor een bijzonder goed zicht op de wedstrijdbaan.

Sponsoring
Naast hoofdsponsor en naamgever Mutters Makelaars zijn er vele regionale ondernemers bereid gevonden om in de vorm van sponsoring hun steentje bij te dragen. Meer informatie op www.lingewaelschemuttersopen.nl.