• Genieten bij het kampvuur.
• Genieten bij het kampvuur. Foto: Aangeleverd

HartenHoeve viert feest

deil • De HartenHoeve uit Deil viert vier weken feest met zomerkampen.

Na twee weken kinderkampen op de manege waren afgelopen week de bewoners aan de beurt voor een lange kampeervakantie in Zeewolde. Op een eigen veld op een natuurcamping werd een mooie huisvesting opgebouwd om lange avonden bij vuur en volle maan op verhaal te komen. Er werd gezwommen in het Veluwemeer, gefietst door de polder en gefeest in een pretpark. De plaatselijke steden werden coronaproof onveilig gemaakt door de 14 bewoners die hier en daar ook nog even stil stonden in musea. 

“Juist nu veel zorgmedewerkers ook op vakantie zijn was het geweldig om als ‘cliënten’ een eigen goede vakantie-ervaring te hebben. Ook wij hebben te lang opgesloten gezeten tussen paarden en in onze woningen”, zegt Robbert vrolijk. “Volgend jaar weer, en dan misschien weer naar het buitenland.”

Deze laatste week van de schoolvakantie is er op de manege  nog een slaapkamp voor pubers die van paarden houden. Daarna kan het ‘normale’ leven weer beginnen en zal de HartenHoeve zich klaar maken voor het volgende feest: Het 20 jarig bestaan van deze bijzondere plek.