Open Huiskamer in Het Spant start weer

ameide • Belangstellenden zijn vanaf maandagmiddag 6 september weer iedere maandagmiddag vanaf 15:00 uur welkom in de inloop de Open Huiskamer in Het Spant in Ameide.

De inloop is bedoeld voor iedereen die sociale contacten zoekt. Ook voor vragen over allerlei voorzieningen, kan men terecht bij de inloop. “Als we het niet weten, zoeken we het op”, redeneert Leni Versluis van het comité Inloop Ameide.


Inzamelingsactie voor Roemenië

vianen • Eind juli is een volgeladen truck met oplegger richting Roemenië vertrokken. De goederen zijn inmiddels verdeeld over de verschillende projecten in Reghin waarmee Vianen een vriendschapsband heeft. Ook deze keer is er weer een diversiteit aan goederen afgeleverd. 

Op zaterdag 28 augustus tussen 10:00 en 12:00 uur is er weer een inzameling van goederen. Deze kunnen worden afgegeven bij de loods op de Lange Dreef 22 in Hagestein. Op dit adres staat ook een collectebus, waarin geld kan worden gedeponeerd. Het geld wordt besteed ter bestrijding van de transportkosten. Het is uiteraard ook mogelijk een gift te storten op bankrekeningnummer NL06 INGB 0000 0375 48 ten name van Stichting Contacten Roemenië–Vianen.