Aanrijding in IJsselstein: twee doden

ijsselstein • Het jeugdige Ajax-talent Noah Gesser (16) en zijn twee jaar oudere broer Isay zijn vrijdagavond op de Weg der Verenigde Naties in IJsselstein om het leven gekomen. Ze botsten in hun auto op een taxibusje. De auto kwam uit de richting van de Shell en ging in de richting van het Nelson Mandelaplein. Het taxibusje kwam uit de tegenovergestelde richting. De inzittenden van de auto raakten hierbij dodelijk gewond. Ook de taxichauffeur en passagier liepen bij het ongeluk verwondingen op. De politie onderzoekt het ongeval en komt graag in contact met mensen die iets van het ongeval hebben gezien. Bellen op nummer 0900-8844 of informatie delen via de Tiplijn. 


Gezinswandelingen achter Schaapskooi

schoonrewoerd • In de maand augustus zijn er op de donderdagavonden 5 en 19 augustus educatieve gezinswandelingen door het bos en het gebied rond en achter natuurcentrum De Schaapskooi, Overboeicop 15 in Schoonrewoerd. De wandeling is 3 kilometer lang. De start is om 19:00 uur en duurt tot ongeveer 20:30 uur. Deelname kost 1 euro. Opgeven bij C. Kramer, per email chr.kramer@outlook.com of telefonisch 0345- 619684.

Meer informatie via

www.natuurcentrum.nl 


Mishandeling en botsingen op A15

alblasserwaard • Een bestelauto met daarachter een trailer gevuld met kaas schaarde vorige week woensdagavond op de A15 bij Hardinxveld-Giessendam. Een andere bestelwagen botste daar tegen aan. Enkele minuten later vond er in de file nog een aanrijding plaats. Uit onderzoek bleek dat er een conflict was geweest, waarbij de bestuurder van de kaaswagen was mishandeld. Er werd aangifte gedaan en een verdachte aangehouden. De politie bracht deze persoon naar het bureau in Dordrecht om te worden verhoord.