Concert voor trompet en orgel

vianen • Muziekpodium vervolgt, in samenwerking met de gemeente Vijfheerenlanden, zaterdagmiddag 31 juli de reeks zomerconcerten 2021 in de Grote Kerk van Vianen met een concert, uitgevoerd door trompettiste Annet Bentschap Knook en organist Martien de Vos. Het concert begint om 16:00 uur.
Muziekpodium is hoopvol dat de geplande zomerconcerten succesvol kunnen worden uitgevoerd. Of zoals een bezoeker na afloop van voorgaand concert blij verzuchtte: ‘dit gun je toch echt iedereen op zo'n mooie zaterdagmiddag. Een uurtje helemaal ontspannen luisteren naar klassieke muziek. Prachtig hoor'.
De afstand van anderhalve meter blijft voorlopig van kracht in het kerkgebouw. Dat betekent voor de komende tijd dat het aantal zitplaatsen beperkt is. Om die reden is het raadzaam aan bezoekers om hun komst te laten registreren via één van de hieronder vermelde sites. De kerk is vanwege het toeristenseizoen al vanaf 14:00 uur open. De toegang is gratis, maar wel met een collecte aan de uitgang. Meer informatie: www.grotekerkvianen.nl. Registreren kan ook via: EventBrite.nl.