Afbeelding
Foto:

Nieuwe voorzitter SVZ Zijderveld

zijderveld • Na jaren trouwe dienst heeft de voorzitter van gymvereniging SVZ Zijderveld, Harry Bruggraaf, maandag 14 juni tijdens de algemene ledenvergadering de voorzittershamer overgedragen aan Martine van Weverwijk.


Wandelen met het gezin

schoonrewoerd • In de maanden juni, juli en augustus worden bij De Schaapskooi in Schoonrewoerd tijdens een aantal donderdagavonden educatieve gezinswandelingen gehouden. De wandelingen gaan om 19:00 uur van start en er wordt door het gebied rond en achter het natuurcentrum De Schaapskooi gehouden. Tijdens de wandeling letten deelnemers op alles wat zij tegenkomen. Rond 20:30 uur zijn de wandelaars weer terug, de wandeling is ongeveer drie kilometer lang. Voor deelname wordt een kleine vergoeding van 1 euro gevraagd.

De educatieve gezinswandelingen worden gehouden op de volgende donderdagen: 24 juni, 8 en 22 juli, 5 en 19 augustus. Vanwege de dan geldende corona maatregelen is vooraf opgeven noodzakelijk. Dit kan bij C. Kramer, chr.kramer@outlook.com of 0345-619684. Natuurcentrum de Schaapskooi is te vinden aan Overboeicop 15 in Schoonrewoerd.

q www.natuurcentrum.nl