• Stagiaire Camila oefent met een power bag.
• Stagiaire Camila oefent met een power bag. Foto: Aangeleverd

24/7 sporten bij Anytime Fitness

vianen • Paul de Bruijn en Ruud Bijkerk zijn in mei in het pand Voorstraat 75-77 in Vianen gestart met Anytime Fitness. "Dat betekent dat leden hier zeven dagen per week, 365 dagen per jaar en 24 uur per dag terecht kunnen", zegt Ruud.

Het succesvolle concept van Anytime Fitness is in de Verenigde Staten ontwikkeld en kent inmiddels meer dan 5000 vestigingen in de hele wereld. Ook in Nederland is de formule populair. Ruud: "We draaien op drie pijlers: plezier, gemak en persoonlijke aandacht. We zijn een vrij klein fitnesscentrum. Onze kracht is dat we een gemoedelijke sfeer creëren aan alle soorten sporters die er maar zijn."

Leden kiezen bewust voor Anytime Fitness door de fijne, gezellige en niet-intimiderende sfeer. Fitnesstrainers maken een persoonlijk programma en motiveren de leden op een plezierige wijze te beginnen met bewegen en om het sporten vol te houden. Voor groepslessen hoeft niet apart te worden betaald. Verder kunnen de leden rekenen op terugkerende begeleiding en metingen, trainingsschema's op maat en sporten in een fijne en nette omgeving.


Passie

Ruud komt uit Zoetermeer, Paul uit Haarlem. Hiervoor waren ze beiden werkzaam in de IT. "Fitness en krachttraining zijn al heel lang onze passie. Zo zijn we met het concept van Anytime Fitness in aanraking gekomen. Op enig moment kregen we vraag of we belangstelling hadden om een eigen vestiging te starten. Zo zijn we twee jaar geleden in Vianen terecht gekomen." Aanvankelijk had een andere franchisenemer het oog laten vallen op het pand aan de Voorstraat, maar die startte uiteindelijk een fitnesscentrum in Maarssen.

Mede door corona en enkele andere zakelijke beslommeringen duurde het tot december voordat er eindelijk verbouwd kon worden. Dat is inmiddels allemaal achter de rug. De apparatuur is fonkelnieuw en de design en de vormgeving ogen heel strak en modern.


Openingsfeest

Vianen heeft inmiddels kennis kunnen maken met de nieuwe sportschool. In het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 juni is er een knallend openingsfeest bij Anytime Fitness. Ruud: "Iedereen is welkom voor een hapje en een drankje en om even rond te kijken. Uiteraard binnen de geldende richtlijnen."


q www.anytimefitness.nl