Nieuwe voorstelling online bij GO

leerdam • Op de site van stadspodium GO staat weer een online muziekvoorstelling klaar, dit keer met Marlou Vriens en Pieter Danz.

Marlou Vriens is zangeres, songwriter en componiste uit Rotterdam. Haar muziek is eerlijk, verfijnd en ruw tegelijkertijd.
Marlou schrijft over onderwerpen die haar raken en die zij belangrijk vindt. Haar muziek bestaat uit een brede reeks invloeden, van klassiek tot jazz en van pop tot soul. Haar vocale flexibiliteit is haar handtekening, in haar eigen composities en in haar backing en lead vocals voor anderen.

Marlou begon al vroeg met het schrijven van liedjes terwijl ze de piano ontdekte in de woonkamer. Ze is klassiek getraind van huis uit, en haalt haar inspiratie uit verschillende stijlen, en is altijd op zoek naar een nieuw geluid om haar verhaal te delen.

In 2009 studeerde Marlou af aan Codarts Rotterdam Docent Muziek. In 2020 behaalde ze haar Master aan The Royal Academy of Music in Aalborg Denemarken.

Pieter Danz

Pieter Danz is drummer van beroep, met een eigen drumschool: de Slagwerkplaats. Hij speelt in verschillende orkesten/ bands en is thuis in allerlei stijlen: van jazz tot blues, van musical tot populair.

Pieter heeft zijn medewerking verleend aan verschillende CD’s en heeft daarmee in 2004 de finale van het Nationaal Songfestival bereikt.

Klik om de voorstelling te zien en te horen op de link op de website van Stadspodium GO. Op de website zijn nog meer online voorstellingen te bekijken.

q www.go-leerdam.nl