DANSJA opent nieuwe locatie

hagestein • Mandy Pijnenburg, eigenaresse van dansstudio DANSJA in IJsselstein, gaat een tweede locatie openen. Naast de dansschool in IJsselstein, start DANSJA vanaf woensdag 26 mei ook in Hagestein. Dansschool DANSJA opent dan een nieuwe locatie in Hagestein zodat er niet alleen in IJsselstein gedanst kan worden, maar ook Hagestein, Hoef en Haag, Vianen en Everdingen.

Dansschool DANSJA in het kort: in IJsselstein biedt de school zo’n 45 dans- en sportlessen per week aan voor deelnemers van 2 tot 99 jaar. Ieder jaar wordt er een danskamp gehouden, verzorgt de school optredens en extra activiteiten (voor alle groepen) en staan zij ieder jaar in het theater met een eindvoorstelling. Naast de reguliere groepen zijn er ook (voor)selecties, demoteams en Technische Talentenklassen.

De Biezen

In Dorpshuis De Biezen gaat DANSJA op woensdag vier lessen aanbieden van 15:30 uur tot 19:30 uur. Drie lessen Streetdance voor de kinderen uit groep 3 tot en met 8, en een HipHop les voor de jeugd van het Voortgezet Onderwijs. DANSJA start met gratis proeflessen op woensdag 26 mei en van woensdag 9 juni tot en met woensdag 30 juni is er een proefmaand. In deze maand kunnen geïnteresseerden voor 20 euro nog vier lessen volgen. Er wordt rekening gehouden met de geldende nieuwe richtlijnen, zodat er corona-proof gedanst kan worden. Mandy Pijnenburg illustreert de nieuwe regels: "Het enige virus waar we onze leerlingen mee besmetten is het dansvirus."

Ook graag dansen? Kom dan een proefles volgen bij DANSJA in Hagestein. Aanmelden voor een proefles kan via onderstaande website. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Mandy via 06-12700221 of mandy@dansja.nl.

q https://mijn.dansja.nl/Proefles