• Sybel bracht een bezoek aan LEEF.
• Sybel bracht een bezoek aan LEEF. Foto: Aangeleverd

‘Filiaaltje' in basisschool

hoef en haag • ‘Daar is de opener!’ riepen de kinderen in de onderbouw van LEEF. Wat een verrassing, Sybel van De Keuken van Hoef en Haag bracht vorige week een speciaal bezoek aan basisschool LEEF in Hoef en Haag.

Vanaf nu heeft LEEF haar eigen restaurantje met ‘het Keukentje van Hoef en Haag’. In Het Keukentje kunnen de kinderen iedere dag met elkaar spelen en oefenen hoe het is om in een restaurant te werken. Voor de opening hadden de kinderen brooddeeg gebakken en was een lint opgehangen om door te knippen.

Sybel had voor de kinderen menukaarten en spulletjes meegenomen zodat het restaurantje nog echter is en daardoor nog veel leuker om in te spelen.

Sybel is sinds 1 april de nieuwe eigenaresse van De Keuken van Hoef en Haag. Zij is druk bezig het restaurant verder te helpen een groot succes te worden. Sinds de heropening wordt in ieder geval goed gebruik gemaakt van het heerlijke terras.

"Elke dag zien wij nieuwe gezichten en we zien daarnaast ook mensen die terugkomen, een super leuk compliment. Hopelijk kunnen wij een plek worden waar iedereen gezellig zijn/ haar ontbijt, lunch en borrel neemt.”