Winkel van Sinkel in Vianen 1 juni weer open

vianen • De Winkel van Sinkel, kringloopwinkel op de hoek van de Korte Kerkstraat/ Klooster in Vianen, gaat per dinsdag 1 juni 2021 weer open.

Vanaf het begin van de coronacrisis is de winkel gesloten geweest. Nu vindt het bestuur het weer verantwoord om de winkel te openen. Dat heeft onder andere te maken met het feit dat alle medewerkers van de winkel tweemaal gevaccineerd zijn.


Het bestuur neemt bij de opening van de winkel wel een aantal maatregelen. Zo mogen er maar drie klanten tegelijkertijd in de winkel zijn. Bij de ingang staan winkelmandjes. Wanneer die allemaal in gebruik zijn moet er even gewacht worden.

Het dragen van een mondkapje door de klanten is verplicht evenzo het desinfecteren van de handen.

Bij de kassa hangt een spatscherm en in de winkel zijn looproutes aangegeven. Uiteraard dient ook de anderhalve meter afstand aangehouden te worden.


Al sinds 1992 wordt de Winkel van Sinkel door vrijwilligers, een team van 35 mensen, gerund. De opbrengst komt ten goede aan de Grote Kerk. Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom. Geïnteresseerd? kom dan langs of bel, tijdens de openingstijden van de winkel, met 0347-370788. Contact opnemen kan ook via het e-mailadres info@WinkelvanSinkelVianen.nl.


De openingstijden van de Winkel van Sinkel zijn vanaf dinsdag 1 juni als volgt: dinsdag van 13:00 uur tot 17:00 uur, woensdag van 10:00 tot 17:00 uur, donderdag en vrijdag van 13:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur.


q www.winkelvansinkelvianen.nl