Informatieavond Circado Diefdijk

regio • Circado is een theatrale muziekwandeling. Tijdens de wandeling hoort het publiek muziek, tekst en geluidseffecten en ziet het de scènes van de voorstelling. Onderweg verandert het decor en levert iedere speellocatie een unieke ervaring.

Circado vertelt de verhalen van de Nederlandse delta, de rivieren, de dijken, de bewoners en hun strijd tegen het water en verre vijanden, de gevolgen van gebiedsdoorsnijdingen en grenscorrecties en veerkracht en vindingrijkheid van de lokale gemeenschap. De kern van het verhaal is een universeel fenomeen: het thuisgevoel.

De uitvoeringen van Circado Diefdijk zijn op 2 en 3 oktober. Daarvoor worden mensen gezocht die mee willen spelen, zingen, musiceren, dansen of gewoon helpen. Iedereen die woont in de buurt van de Diefdijk is welkom. Veel ervaring en wil je een nieuw stuk spelen? Dat kan. Weinig ervaring en graag meemaken hoe het is om in een groot stuk mee te spelen? Dat kan ook. Voor iedereen wordt een passende rol gevonden. Voor de zangers wordt een projectkoor gemaakt dat gaat repeteren onder leiding van een Circado dirigent. Tot slot worden er ook nog vrijwilligers gezocht die willen helpen in de organisatie. Op dinsdagavond 15 juni wordt een informatiebijeenkomst gehouden. Wie meer wil weten kan zich hiervoor aanmelden via www.diefdijk.circado.live, er kan ook al een inschrijfformulier worden ingevuld.