Afbeelding

Lente in Vianen

vianen • Wim, die in in een flat aan de Donjon in Vianen woont, genoot van een lente tafereel op zijn balkon. "een belevenis op ons balkon in coronatijd. De duiven nemen geen anderhalve meter afstand."


Connect online

regio • De Leerdamse band Connect, bekend van de openluchtdiensten van Leerdam Praise, presenteert zaterdag 6 maart een programma van aanbidding en gebed op YouTube. Meer dan een jaar geleden speelde de band voor het laatst voor publiek. De bandleden zien het als hun missie om mensen te verbinden met God en met elkaar. Door de corona-omstandigheden is verbinding zoeken in real-life moeilijk, maar daar is juist nu wél behoefte aan. Daarom wordt een online uitzending aangeboden. Het thema is 'Bid met mij', naar het gelijknamige lied van de landelijk bekende christelijke band Sela. Tijdens de uitzending kunnen kijkers meedoen door met elkaar te chatten en voor elkaar te bidden.

De uitzending is vanaf 20:00 uur te volgen op het youtubekanaal van Connect en zal ook na de première beschikbaar blijven. Blijf op de hoogte door Connect te volgen op Facebook, Instagram, YouTube of www.connectmusic.nl.