Genomineerden 'Win de Jaarbeurs voor 1 dag' bekend

utrecht • Meer dan honderd inzendingen kregen RTV Utrecht en de Jaarbeurs de afgelopen periode binnen op de actie 'Win de Jaarbeurs voor 1 dag'. Deze week heeft de jury zich over de inzendingen gebogen en zijn uiteindelijk drie genomineerden uitgekozen. Het publiek bepaalt wie de uiteindelijke winnaar wordt. Vanaf vandaag kan iedereen stemmen via de website of app van RTV Utrecht en er valt ook echt wat te kiezen, want het gaat om heel verschillende evenementen.

Stemmen kan op de volgende initiatieven. Freerunpark Utrecht XXL door The Movement Academy: Dit Utrechtse bedrijf van Jasper en Kasper organiseert Freerun als naschoolse activiteit. Er wordt een parcours neergezet met springkussens en trampolines; Utrecht in Concert door Yentl Verheij: Yentl is al jaren boeker van lokale artiesten en heeft het afgelopen anderhalf jaar al zijn evenementen moeten afzeggen. Zijn event is een programma met regionale artiesten en talent. Muzikanten die al jaren voor een krat bier op een lokaal podium staan; Utrecht zorgt dag door Marjan van Lexmond: De droom van Marjan van Lexmond van ADSU is de Jaarbeurs één dag open te stellen voor kwetsbare Utrechtse burgers, begeleiders, mantelzorgers, collega's en bedrijven. Een dag die volledig in het teken staat van ontmoeting en inclusie. ADSU staat voor ‘Aan De Slag in Utrecht' en is een samenwerkingsverband van 16 organisaties in de VG, GGZ en verslavingszorg, de Gemeente Utrecht en het UWV. De organisaties willen een feestelijke bijeenkomst organiseren voor cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers, collega's, leveranciers en dergelijke.

Tot en met donderdag 5 augustus kan er via de website of de app van RTV Utrecht worden gestemd. Vrijdag 6 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt en beginnen de daadwerkelijke voorbereidingen voor het event.
Eén van de genomineerden ondersteunen? Laat het weten. Dus kan jij, jouw organisatie of bedrijf een bijdrage leveren aan het succes van één of meerdere evenementen? Meld dat dan nu vast op:

q www.rtvutrecht.nl/jaarbeursactie