Beachvolleyballen bij WHV in Asperen

asperen • Het blijft buiten weer wat langer licht en de zon laat zich steeds meer zien. Hoog tijd dus om lekker te beachvolleyballen op de beachvolleybalvelden van WHV in Asperen.

De beachvolleybalvelden zijn heel het seizoen (tot en met augustus) beschikbaar voor zowel volwassenen als kinderen, met en zonder ervaring. WHV organiseert toernooitjes en trainingen voor verschillende leeftijdscategorieën, waarbij altijd rekening gehouden wordt met de coronarichtlijnen van het RIVM die op dat moment gelden. Doel van WHV is om de komende zomer zoveel mogelijk mensen, hopelijk onder een lekker zonnetje, te laten beachvolleyballen op de beachvolleybalvelden in Asperen bij natuurplas De Wiel.

Voor kinderen van 6 tot en met 18 jaar is er elke zaterdagochtend in mei tot en met augustus een beachvolleybaltraining van Niels Reder. Hij is al jarenlang vaste speler bij Heren 1 van WHV in de zaal en een van de meest ervaren trainers van de club, in zowel de zaal als op het zand. Deze trainingen zijn leuk, gezellig en leerzaam voor alle kinderen die kennis willen maken met beachvolleybal en voor alle kinderen met al een beetje meer ervaring. Iedereen mag een keer gratis komen meetrainen om te kijken of ze het leuk vinden, daarna kost het slechts 25 euro voor heel het seizoen.
De volgende trainingen worden sinds 1 mei gegeven op de beachvolleybalvelden in Asperen: training voor jeugd van 6 tot en met 10 jaar: elke zaterdag van 09:00 tot10:00 uur; training voor jeugd van 10 tot en met 14 jaar: elke zaterdag van 10:00 tot 11:00 uur; training voor jeugd van 14 tot en met 18 jaar: elke zaterdag van 11:00 tot 12:00 uur.
Uiteraard zijn ook volwassen de komende zomer welkom op de beachvolleybalvelden. Er worden voor hen (indien dit mag) diverse toernooitjes georganiseerd en het beachvolleybalveld kan gereserveerd worden om vrij te beachen met vrienden en andere WHV-beachleden. Ook hier mag een keer gratis meegespeeld worden om kennis te maken met de sport, daarna kost het slechts 25 euro om heel de zomer lang te kunnen beachvolleyballen.

Aanmelden kan via beach@wijhoudenvol.nl of kijk voor meer informatie op:

q  www.wijhoudenvol.nl/beach