Start kaartverkoop Theater Vianen

vianen • Op woensdag 7 juli start de kaartverkoop van theater Vianen voor het seizoen 2021-2022. Na bijna een jaar dicht te zijn geweest, durft de Stichting Cultuur en Theater het aan om te starten met de verkoop. Daarnaast houdt SCTV op zaterdag 10 juli een Open Dag. Op deze dag is het mogelijk om een kijkje te nemen achter de schermen en om meer informatie te krijgen over het nieuwe programma. 

Bij de kaartverkoop gaat SCTV voorlopig uit van de 1,5 meter maatregelen. Dat betekent vooralsnog geen ‘Testen voor Toegang’. Wel houdt dit in dat er in eerste instantie maar 88 kaarten per voorstelling beschikbaar zijn. Bezoekers zullen dan op de avond van de voorstelling een plaats aangewezen krijgen op de tribune. 

Mochten de maatregelen nog verder versoepelen, dan kan de kaartverkoop uitgebreid worden. Voorlopig zijn alleen de kaarten van de voorstellingen tot december 2021 in de verkoop. Kaarten zijn vanwege de coronamaatregelen uitsluitend te koop via de website.

Open dag

Om bezoekers te laten ervaren hoe een 1,5 meter voorstelling er uit komt te zien, houdt SCTV op zaterdag 10 juli een Open Dag. Bezoekers kunnen dan de theaterzaal zien en een voorproefje krijgen van het nieuwe programma, middels een presentatie. Daarnaast mogen zij eenmalig achter de schermen kijken, ‘back stage’, in theater termen. 

Altijd al een keer willen kijken langs welke weg de artiesten het podium opkomen? Nieuwsgierig naar de kleedkamers? Of geïnteresseerd in hoe de decors naar boven komen? Kom dan zeker langs op zaterdag 10 juli. Van 15:30 uur tot 17:30 uur is de theaterzaal open. 

Uiteraard is ook de horeca van Helsdingen open, zodat bezoekers ook daar een blik kunnen werpen op de nieuwe huisstijl en eventueel kunnen genieten van hun nieuwe, zelf ontwikkelde, biertjes.

Bezoek het theater op:

q www.theatervianen.nl


Gouden jongeren in Vijfheerenlanden

vijfheerenlanden • Begin dit jaar ontvingen Laurens Uppelschoten uit Vianen en de groep jongeren van ‘Heel Schoonrewoerd Helpt' de eerste Vijfheerenlanden Jeugdpenningen. 

De gemeente Vijfheerenlanden vindt het belangrijk dat jongeren die iets goeds doen voor een ander, weten dat zij door de gemeente enorm gewaardeerd worden. Zij zijn goud waard en een voorbeeld voor een ieder.

Ook dit jaar is de gemeente Vijfheerenlanden weer op zoek naar jongeren die zich belangeloos inzetten voor een ander. Ken je zo'n jongere? Vul dan gauw het aanmeldformulier in op:

q  www.vijfheerenlanden.nl/jeugdpenning


Opbrengst collecte MLDS Herwijnen

herwijnen • In Herwijnen werd in de week van 21 tot en met 26 juni door vrijwilligers gecollecteerd voor de MaagLeverDarmStichting (MLDS). Die collecte heeft in Herwijnen dit keer het mooie bedrag van 1.495,98 euro opgebracht.