• Dover gaat verder on der de naam Van Doorn.
• Dover gaat verder on der de naam Van Doorn. Foto: Aangeleverd

Dover wordt Van Doorn

geldermalsen • Sinds vorige week gaat Dover, het bedrijf uit Geldermalsen dat verkeersmaatregelen en definitieve bewegwijzering bij wegwerkzaamheden levert, verder als Van Doorn. 

Tijdens een kleine, maar feestelijke bijeenkomst heeft het bedrijf de nieuwe naam en huisstijl officieel in gebruik genomen. Het oranje logo met de pion van Dover is vervangen door het paarse logo van Van Doorn en de handelsnaam Dover BV door Van Doorn Verkeer BV. De naamswijziging is de laatste stap in de huisstijlwijziging die Van Doorn (voorheen Leeuwenstein Groep) in 2020 in gang zette. 


Eén naam

Met vijf verschillende bedrijven zorgt Van Doorn al ruim 55 jaar voor een duurzame, mooie en veilige buitenruimte. Samen bieden zij een breed pakket aan diensten op het gebied van infra, verkeer, groen en verduurzaming. 

Door met alle bedrijfsonderdelen onder één naam verder te gaan, benadrukt Van Doorn de eenheid van het merk en de samenwerking en het vertrouwen tussen de onderliggende bedrijfseenheden. 

De dienstverlening binnen het bedrijf verandert natuurlijk niet. Alle medewerkers zetten zich dag en nacht in voor een duurzame, mooie en veilige buitenruimte. Nu en in de toekomst! Dat blijft hetzelfde, maar dan onder de naam Van Doorn. Door te kiezen voor één sterk merk voor al het werk kan Van Doorn klanten nog beter van dienst zijn.  


Passende oplossing

Van Doorn is gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en onderhoud van infrastructuur, verkeersmaatregelen, groenvoorzieningen en calamiteitenservice. Binnen het totaalpakket aan dienstverlening zoekt zij voor iedere vraag een passende oplossing. 


Of een klant nu zoekt naar snelle oplossingen voor de korte termijn, of duurzame oplossingen voor de lange termijn.


q vandoornbuitenruimte.nl