• Verzorgende IG Mariam Milhem is blij met het behaalde keurmerk.
• Verzorgende IG Mariam Milhem is blij met het behaalde keurmerk. Foto: Otto-Bert Thijs

Keurmerk voor Present Meesplein

leerdam • Zorglocatie Meesplein vierde op woensdag 30 juni een vrolijk moment: het kwaliteitskeurmerk Undercover Nurse is behaald.

Het keurmerk laat zien dat het zorgpersoneel van Meesplein de cliënt centraal stelt, continu de kwaliteit van zorg wil verbeteren en de locatie getoetst is volgende de Undercover Nurse methodiek en deze positief heeft afgesloten. 


Trots

Regiomanager Wim van Sijll is blij met het keurmerk maar vooral trots op zijn team: “Ze hebben afgelopen jaar zo ontzettend hard en goed werk afgeleverd, en dat na zo’n roerige tijd.”

Undercover Nurse is een nieuwe, succesvolle wijze van auditen en onderscheidt zich met onaangekondigde audits. De reden dat Present via deze methodiek werkt, is dat het als doel heeft medewerkers te motiveren en bewust te worden van kwaliteit. 


Van Sijll: “De insteek is niet om met een vinger te wijzen waar iets niet goed gaat, maar om samen het gesprek te voeren hoe je het goed doet.”


Van Sijll besluit: “2020 was voor ons zorgteam en onze bewoners een intensief en zwaar jaar, daarom is het des te knapper dat we nu dit keurmerk hebben behaald.”


Present Meesplein is een locatie voor Kleinschalig Wonen voor bewoners met dementie. Meesplein beschikt over 24 appartementen en vier huiskamers. De locatie is te vinden in het complex Poort van West in Leerdam-West.


q www.presentvooru.nl