Boeken inleveren voor boekenmarkt

leerdam • Van woensdag 30 juni tot en met zaterdag 4 juli kunnen overtollige boeken weer worden ingeleverd bij de Boekenmarkt Leerdam. Van woensdag tot en met vrijdag kunnen boeken worden ingeleverd van 10:00 tot 20:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Er staat bij de ingang een tafel waarop de boeken geplaatst kunnen worden. Verder is de Boekenmarkt op deze tijden open voor verkoop van boeken. Bezoekers zijn van harte welkom in de oude school aan de Parallelweg 24 in Leerdam.

Voor informatie over de Boekenmarkt en het bestellen van boekenpakketten kan gebeld worden met de boekenmarkt telefoon: 06-22588927 of mail naar boekenmarktleerdam@gmail.com.


Raad WB vergadert 8 juli fysiek

geldermalsen • De laatste raadsvergadering van de gemeenteraad van gemeente West Betuwe voor het zomerreces wordt gehouden op donderdag 8 juli, vanwege de verbouwing van het gemeentehuis in de aula van middelbare school de Lingeborgh in Geldermalsen. Tijdens deze vergadering bespreekt de raad de financiën van de gemeente. De raadsleden kijken terug op 2020, bekijken de stand van zaken in 2021 en blikken vooruit op 2022. De vergadering begint al om 17:00 uur. Meeluisteren kan via www.gemeenteraad.westbetuwe.nl, publiek is namelijk nog niet toegestaan.