Proeflessen bij De Linge/PCG

leerdam/ gorinchem • Een echte waterrat en nog geen 14 jaar? En lijkt het je leuk om zwemmen te combineren met een leuke teamsport? Pak dan de zwemkleding en kom eens kijken bij de trainingen van De Linge/ PCG. Tijdens de zomermaanden kunnen geïnteresseerde jongeren drie maanden gratis bij de club komen trainen. Dit kan bij het waterpolo iedere woensdag van 17:45 tot 18:45 uur in het Caribabad in Gorinchem en donderdag van 19:00 tot 20:00 uur in Berenschot in Leerdam.
Liever kijken hoe wedstrijdzwemmen bevalt? Dat kan ook: op maandag van 19:30 tot 20:30 uur in Gorinchem en op donderdag van 18:45 tot 19:45, ook in het Caribabad in Gorinchem.
Natuurlijk kunnen ook zowel de waterpolo- als de zwemtrainingen bezocht worden, om te kijken wat het beste bevalt. Deelnemers aan de trainingen moeten wel minimaal zwemdiploma A en B hebben.

Ouder dan 13 jaar en deze sporten lijken je ook leuk? Mail dan naam en leeftijd naar info@delingepcg.nl dan stuurt De Linge/ PCG een uitnodiging om te komen kijken en meedoen.