Studieavond ds. Kees

geldermalsen • In zalencentrum de Ontmoeting aan Achter 't Veer 20 in Geldermalsen wordt dinsdag 15 juni een studieavond gehouden met dominee Kees van Velzen, spreker voor de stichting Christenen voor Israël.

Het onderwerp waarover hij spreekt is: De geboorteweeën van het Koninkrijk. Tijdens de avond wordt ook stilgestaan bij de actuele situatie in Israël. De avond begint om 20:00 uur, de toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.


Vanwege de coronacrisis worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd en kan er maar een beperkt aantal mensen toegelaten worden. Aanmelding is verplicht via onderstaande website of 033-2458824.

Ds. van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen en Lelystad. Hij is een veelgevraagd spreker en spreekt regelmatig voor Christenen voor Israël.


q www.christenenvoorisrael.nl