Lingefilm draait weer films

geldermalsen • Ook Lingefilm in De Pluk in Geldermalsen mag weer van start. 'Natuurlijk volgen we de richtlijnen van de RIVM : mondkapje op bij binnenkomst, dit mag af als je zit, anderhalve meter afstand houden, maximaal 24 personen in de filmzaal en online reserveren', zo laat de organisatie in een persbericht weten. Lingefilm start met een film over de laatste werkweken van een eenzame vogelwachter op een eiland, op vrijdag 11 juni om 18:00 en om 20:30 uur en op woensdag 16 juni vanaf 20:00 uur. Op zaterdag 12 juni om 18:00 en om 20:30 uur en op zondag 13 juni om 20:00 uur wordt de film The Singing club gedraaid, een komedie over ondernemende vrouwen van militairen die op missie zijn in Afghanistan.

q www.lingefilm.nl


Aanpak van de overlast op dijken

west betuwe • De gemeente West Betuwe en de politie ontvangen meldingen van overlast op de dijken. Dit wisselt van verkeersgevaarlijk gedrag door verkeersdeelnemers tot luidruchtige motoren. Die overlast wordt de komende maanden aangepakt. De politie gaat daarom in de maanden juni, juli en augustus op wisselende momenten, verschillende controles uitvoeren die gericht zijn op verkeersveiligheid en leefbaarheid op/ bij de dijken in de gemeente.


Huiberthoeve zoekt vrijwilligers

hei- en boeicop • Zorgboerderij Huiberthoeve in Hei- en Boeicop is op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met het ophalen en thuisbrengen van de volwassen die voor dagbesteding en/ of begeleiding naar de zorgboerderij komen. Vind je het leuk om in contact te zijn met mensen en na of voor het ophalen gezellig aan te schuiven bij de koffie? Vind je het leuk om op een vast moment per week of zo nu en dan mensen op te halen of thuis te brengen? In het bezit van een rijbewijs en misschien altijd al in een bus willen rijden, of rij je gewoon liever met de eigen auto? Dan is het misschien leuk om vrijwilliger voor de Huiberthoeve te worden. Meer weten, neem dan contact op met Erik via 06-12051334 of info@huiberthoeve.nl.


Bridgeclub Leerdam

leerdam • Bridgeclub Leerdam heeft maandag 7 juni weer haar online competitie gespeeld. De uitslag was als volgt: Lenie Versteegh-Peter Bolland, 72,32%; Rietje Segers-Nico van Dijk, 55,56%; Adrie Mulder-Cor de Pender, 55,10%; Edna Friedel-Ton Vorst, 52,98%; Carolien van Leeuwen-Gerrit Arendsen, 52,98%.