Openingsconcert na de lockdown

rumpt • Na de succesvolle concerten van vorig jaar hebben Margreet en Bart van het Rumpts Kerkje weer een aantal absolute topartiesten kunnen contracteren. Het openingsconcert op 10 juni om 20:00 uur wordt verzorgd door het beste van de lagelanden. De Vlaamse zangeres, Esther van Hees, pianist, Jeroen van Vliet en saxofonist Miguel Boelens zullen hier liedjes van hun CD ‘Gelukkig zijn’ komen spelen. Het is een avondvullend programma. Kaarten kosten 27,50 euro, inclusief twee drankjes. reserveren of meer informatie: bvdgoorbergh@gmail.com of 06-55544418.

Kijk voor de overige optredens van dit jaar op:

q www.rumptskerkje.nl


Bridge Leerdam

leerdam • Maandagavond was Bridgeclub Leerdam speelde maandag weer digitaal bridge, met twintig paren. De drie beste paren deze avond waren: Piet Segers en Wouter Segeth, 66,44%; Janske van de Water en Tonny Kramer, 59,03%; Peter Bolland en Lenie Versteegh 56,25%.


Reisdocument op tijd verlengen

vijfheerenlanden • Het is weer mogelijk om te reizen naar veilige landen. Vakantieplannen? Controleer dan of het reisdocument nog geldig is en vraag een nieuw paspoort of identiteitsbewijs op tijd aan. Nu het weer mogelijk wordt om te reizen verwacht de gemeente Vijfheerenlanden dat het druk gaat zijn bij de aanvraag van reisdocumenten. In verband met de geldende coronamaatregelen mogen er minder mensen binnen in het gemeentehuis en kunnen wachttijden oplopen. Dus verloopt het paspoort of het identiteitsbewijs binnenkort en zijn er vakantieplannen? Maak dan op tijd een afspraak om het reisdocument te vervangen. In verband met de verwachte drukte zijn er de komende tijd extra mogelijkheden om de documenten te vervangen. Een afspraak kan gemaakt worden via de website van de gemeente Vijfheerenlanden: vijfheerenlanden.nl/afspraakmaken.