Bijeenkomst Alzheimer Trefpunt

beesd • Het Alzheimer Trefpunt zal woensdag 9 juni weer een bijeenkomst houden in Het Klokhuis aan de Jeugdlaan 2 in Beesd. De bijeenkomst zal staan in het teken van ontmoeten en ervaringen delen na de coronaperiode. Het afgelopen jaar heeft op iedereen grote impact gehad. Maar ook de zorgen en vragen rondom dementie, zijn er nog steeds. De toegang is gratis, aanmelden is verplicht en kan via: b.bergs@alzheimervrijwilligers.nl of 06-38095381. Graag aangeven of u met meerdere personen uit een huishouden komt, zodat er rekening gehouden kan worden met het aantal te reserveren zitplaatsen. De bijeenkomst start om 19:00 uur.

Het Alzheimer Trefpunt is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden.


SpreekSmakelijk hervat activiteiten

asperen • Nu de coronamaatregelen per 5 juni worden versoepeld en de restaurants weer beperkt open mogen, start Stichting Spreeksmakelijk uit Asperen weer haar wekelijkse maaltijden op de donderdagavond. Vanaf donderdag 10 juni is iedereen weer van harte welkom in het Dorpshuis van Asperen om met elkaar van een heerlijke maaltijd te genieten.

De maaltijden zijn bedoeld voor iedereen die het financieel niet zo makkelijk heeft en voor mensen die het gezellig vinden om met elkaar te eten in plaats van alleen. De maaltijden zijn gratis, maar er kan een vrijwillige bijdrage in de bus gedaan worden. Vragen? Bel 06-10957094 of mail naar: info@spreeksmakelijk.org.


Sportcarroussel

meerkerk • Op woensdag 9 juni houdt Zederik in Beweging samen met de sportverenigingen uit Meerkerk een sportcarrousel. Alle kinderen uit groep 2 tot en met 4 zijn welkom om mee te doen en een sport uit te proberen. Op het programma staan breakdance, gym, volleybal, voetbal, schaken en tennis. Aanmelden is verplicht via www.zederikinbeweging.nl/meerkerk. De activiteit start om 15:00 uur en is om 17:00 uur weer afgelopen. Deelname is gratis. Vragen of meer informatie, neem contact op met Joyce Gelderblom via joyce@negen.nl of 06-83116249.

In verband met de huidige coronamaatregelen is het helaas voor ouders/verzorgers niet toegestaan om bij de activiteit aanwezig te zijn.


Bootcamp

regio • Vanaf 9 juni zal er een nieuw blok bootcamp gegeven worden op woensdagavond vanaf 19:30 uur, in het bos van Neerijnen en Waardenburg. Tijdens de bootcamplessen sporten de deelnemers in de buitenlucht en doen zij vijf tot vijftien oefeningen die elk 30 tot 60 seconden volgehouden moeten worden. Er wordt met en zonder materialen gesport.

De bootcamplessen worden op een laagdrempelige manier gegeven zodat het voor iedereen te volgen is. Voor ieder niveau is er een eigen uitdaging en er zijn verschillende opties, de docent zal hierbij helpen. Deelname kost 63 euro voor zeven lessen. Wie zich via onderstaande website aanmeldt, krijgt één les extra cadeau.

Aanmelden kan via de website of bel 06-18320588.

q www.yessica.nl/bootcamp