• Een egelvis.
• Een egelvis. Foto: AquaZoo

AquaZoo-Leerdam gaat weer open

leerdam • Door de versoepelingen mag AquaZoo-Leerdam gelukkig weer bezoekers ontvangen.

Om de heropening te vieren is AquaZoo Leerdam zaterdag 5 juni, extra lang open: van 13:00 tot 17:00 zijn bezoekers weer hartelijk welkom in de onderwater dierentuin in Leerdam.

De medewerkers van AquaZoo Leerdam hebben in de lange sluitingsmaanden zeker niet stilgezeten en een groot aantal vivaria is aangepast, veranderd en vernieuwd. Dus voor wie al eerder in AquaZoo is geweest, is het zeker de moeite waard om al het nieuws te komen bekijken.

Voor wie er nog niet eerder was is dit zeker een goede reden om een bezoek te brengen. Er is bijvoorbeeld een zeeaquarium ingericht met alleen de allermooiste vissen.

Bezoekers hoeven geen afspraak te maken om te komen, maar er kan maar een beperkt aantal gasten worden toegelaten. AquaZoo vraagt haar bezoekers wel een contactformulier in te vullen, handen te ontsmetten en de looproute te volgen.

Omdat AquaZoo in verpleeghuis Lingesteyn is gehuisvest, moet iedereen nog wel een mondkapje dragen. Ook zijn alle tablets van een QR-code voorzien, zodat de interessante informatie rustig en aanrakingsvrij op de mobiele telefoon bekeken kan worden.


AquaZoo Leerdam is geopend op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 14:00 tot 16:00 uur en op woensdag en zondag van 13:00 tot 17:00 uur. Zaterdag 5 juni is AquaZoo ook open van 13:00 tot 17:00 uur. AquaZoo Leerdam is ook te volgen via Facebook: AquaZoo Leerdam - A.V. ’de Discus’.


q www.aquazoo-leerdam.nl