Tweede online informatieavond

leerdam • De eerste online informatie avond van BSO Wijs (Buiten Speel Opvang) in Leerdam is zeer enthousiast ontvangen. Daarom komt er een tweede (online) informatieavond aan voor ouders uit Leerdam. Woensdagavond 26 mei om 20:00 uur zal deze avond worden gehouden. BSO Wijs praat deelnemers aan de avond bij over de plannen om in Leerdam te starten, en er wordt meer verteld over de BSO. Aanmelden kan via info@bsowijs.nl.


Vaarschema's online

heukelum • De pontjes (voor voetgangers en fietsers) in de regio varen een zomerdienst van april/ mei tot en met september. Aan het begin (mei en begin juni) en aan het einde van de periode (vanaf half september) varen zij alleen tijdens het weekend. Het voetveer De Galgenwaard vaart tussen de loswal in Heukelum en het dagrecreatiepark De Galgenwaard in Oosterwijk. Bekijk het vaarschema: www.uiterwaarde.nl/pontjes/heukelum-galgenwaard. De Liniepont (Culemborg-Houten-Everdingen) maakt onderdeel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het vaarschema is online te bekijken: www.uiterwaarde.nl/pontjes/de-liniepont.


Uitslag BC Leerdam

leerdam • De uitslag van de online competitie van Bridgeclub Leerdam van maandag 10 mei op Stepbridge was als volgt: Rietje Segers-Nico van Dijk, 62,76%; Janske van de Water-Tonny Kramer, 60,42%; Rein Richters-Clemens Middelkoop, 56,51%; Lenie Versteegh-Peter Bolland, 55,21%; Rene Jansen-Els Kool, 54,76%.