Afbeelding

Tamara

is een mooie oude dame. Haar leeftijd blijft raden, maar de tien jaar is ze vast en zeker een paar jaar geleden al gepasseerd. Drukte en gedoe hoeft voor haar niet meer perse. Een kussentje in een zonnige vensterbank is genieten voor haar.

Stichting Dierentehuis Vijfheerenlanden beantwoordt alleen telefonische reacties, dit omdat dan beter informatie uitgewisseld kan worden. Meer informatie: 0345-650016.


Oliebollen en puddingbroodjes

asperen • Stichting HeartView for You houdt op zaterdag 15 mei een oliebollen- en puddingbroodjes-actie. Met de opbrengst ondersteunt de stichting projecten in verschillende landen. De stichting had graag weer op de jaarmarkt in Asperen gestaan, maar die gaat vanwege corona dit jaar niet door. "Gelukkig bakt onze bakker wel en daarom gaat ook de actie door”, zegt Everdina Sleeuwenhoek, voorzitter van de stichting. Tien oliebollen zijn verkrijgbaar voor 8 euro, puddingbroodjes kosten 1,10 euro per stuk of vijf puddingbroodjes voor 5 euro.

HeartView For You heeft de afgelopen tijd zeker niet stil gezeten vertelt Everdina. Naast werkzaamheden in Roemenië en Nederland zijn er inmiddels ook projecten opgestart in Peru en India. En onlangs ging ook een nieuwe website online.

De oliebollen en puddingbroodjes kunnen worden besteld via de ‘bestelknop' op de website:

q www.heartviewforyou.nl