Afbeelding
Foto:

Verkoop oliebollen- en puddingbroodjes in Asperen

asperen • Stichting HeartView for You houdt op zaterdag 15 mei een oliebollen- en puddingbroodjes-actie. Met de opbrengst ondersteunt de stichting projecten in verschillende landen.

De stichting had graag weer op de jaarmarkt in Asperen gestaan, maar die gaat vanwege corona dit jaar niet door. “Gelukkig bakt onze bakker ze wel en daarom hebben we besloten deze actie door te laten gaan”, zegt Everdina Sleeuwenhoek, voorzitter van de stichting. De oliebollen en puddingbroodjes kunnen al wel worden besteld. Tien oliebollen zijn verkrijgbaar voor 8 euro, puddingbroodjes kosten 1,10 euro per stuk of 5 puddingbroodjes voor 5 euro. HeartView For You heeft afgelopen tijd zeker niet stil gezeten, zegt Everdina Sleeuwenhoek. “Naast dat we werken in Roemenië en Nederland zijn we inmiddels uitgebreid met projecten ook in Peru en India. Afgelopen week is de nieuwe website online gegaan. Het plan is volgende maand naar Roemenie te gaan, en in juli hopen we weer met een groep te kunnen gaan om daar een huisje te bouwen voor een Roma gezin waarvan hun huis onlangs is afgebrand.”

De oliebollen en puddingbroodjes kunnen worden besteld via de ‘bestelknop’ op de website:

q www.heartviewforyou.nl/oliebollen-bestellen


NOS komt langs bij Heukelumse Oranjefeest

heukelum • Heukelum beleefde ondanks alle coronabeperkingen toch nog een zeer geslaagde Koningsdag. Mede door het prachtige weer. Er was een fietspuzzeltocht opgezet, waarbij de deelnemers zelf het moment konden bepalen wanneer ze zouden starten. De organisatie was bijzonder in z'n nopjes doordat ook de NOS in zijn avondprogrammering aandacht besteedde aan de feestelijkheden. Ook wielrenner Fabio Jakobsen werd nog geïnterviewd.