Nieuwe website 'Uit in Vijfheerenlanden'

vijfheerenlanden • Voormalig centrummanager van Vianen Hans van Kooten lanceert op eigen initiatief een nieuwe website voor horeca- en MKB-ondernemers in Vijfheerenlanden: www.uitinvijfheerenlanden.nl.

Op de site is informatie te vinden over UIT winkelen, UIT eten- en drinken, UIT wandelen, recreëren, logeren, stappen (als het weer mag) en overige zaken. Daarnaast is Van Kooten in contact met partners om het project verder te ontwikkelen. Veel gegevens zijn achterhaald op internet. Daarom heeft Van Kooten bezoeken gebracht aan alle steden, dorpen en kernen om te checken of alles in beeld was.


Tijdrovende klus

"Die verzamelde gegevens moeten nu nog verwerkt worden voor de site. Een enorm tijdrovende klus en ondanks alle voorbereiding zullen er vast nog een aantal zaken aan ons zicht zijn ontglipt. De door ons gemiste ondernemers kunnen zich alsnog via de site aanmelden voor een gratis vermelding." De website is opgedeeld in rubrieken, waarbij de ondernemers en de activiteiten staan vermeld in alfabetische plaatsnaamvolgorde. Er staan gegevens en activiteiten vermeld en een link naar de website of social mediapagina van de betreffende ondernemer, stichting of organisator.


Gemak

Iedereen blijft hierdoor zelf verantwoordelijk voor het actueel houden van de eigen site of social media-omgeving. Van Kooten: "Het gaat om het gemak dat je alle info op één overkoepelend platform vindt en daar vandaan eenvoudig kunt doorlinken naar de juiste ondernemer of activiteit." Van Kooten hoopt met dit initiatief ondernemers en organisatoren een hart onder de riem te steken.


Spotlights

"Het wordt een overzicht waar ondernemend Vijfheerenlanden in de spotlights staat en op alle fronten de aandacht krijgt die het nodig heeft. Eén compleet beeld als extra stimulans voor inwoners vooral inkopen te doen binnen de eigen gemeentegrens."


q www.uitinvijfheerenlanden.nl