LRC Online Bingo

leerdam • Supportersvereniging Door Weer en Wind, van LRC Leerdam, wil in deze tijd toch graag activiteiten blijven organiseren waarmee voor leden en niet-leden. Daarom wordt er op vrijdag 21 mei vanaf 19:00 uur de tweede Online Geld Bingo gehouden.

Net als bij de vorige online bingo kunnen bingoboekjes bestellen via een online bestelformulier worden besteld. Dit formulier is terug te vinden op de website van LRC Leerdam: www.vvlrc.nl. Op het formulier is alleen de keuze uit één of twee bingoboekjes. Wie meer boekjes wil, of ook voor andere deelnemers boekjes wil bestellen, moet het formulier meerdere keren invullen en verzenden. Bestellen kan tot zaterdag 15 mei. Er worden acht ronden gedraaid met in elke ronde drie prijzen. In elke ‘normale' ronde wordt er 50 euro, in ronde vier worden de prijzen verdubbeld en in ronde acht wordt er gespeeld om een totaal van 150 euro. De prijzen worden verhoogd naarmate er meer deelnemers zijn.
Nadat het formulier is ingestuurd, ontvangen deelnemers een bevestiging van de bestelling en later een tikkie of een betaalverzoek om het inleggeld te incasseren. In de week voor de bingo worden de bingoboekjes per mail verstuurd of, tegen een vergoeding, thuis bezorgd (alleen in Leerdam en omliggende dorpen).