Op wereldreis, maar wel zonder het vliegtuig

tienhoven • Bezoek een Nationaal Park, ga op game drive, bezoek een historische stad en lokale markten, ga canyoning, duiken of een canopy doen. Eventueel nog afsluiten met relaxen op een eiland. Het klinkt als een verre reis naar Zuid-Amerika, Thailand of Sri Lanka, maar dit is ‘gewoon’ een georganiseerde reis in eigen land.

Go Local Travel uit Tienhoven aan de Lek heeft haar 10-jarige ervaring met verre bestemmingen ingezet voor een droomreis in Nederland. Vanaf mei gaat de ‘Wereldreis in Nederland' van start. Een reisproduct dat volledig is gestoeld op het ontwikkelen van een reis naar verre oorden. Alleen is deze wereldreis in Nederland. Reizigers blijven niet een week in een huisje in Drenthe, maar trekken het land door. Elke dag staat er een nieuwe verrassing klaar en dienen zich nieuw hoogtepunten van de reis aan. Een reeks fantastische locaties om te overnachten en enerverende activiteiten die de avonturiers meenemen in het gebied waar zij op dat moment op bezoek zijn. De highlights van de provincies komen voorbij en de diversiteit die er te vinden is, wordt beleefd. Alles uitgestippeld en voorbereid zodat reizigers hun tijd optimaal kunnen besteden en alles uit hun reis kunnen halen. Op deze manier zullen zij aan het einde van de reis zeggen: ‘Was dit echt allemaal in Nederland?!'

Reizen is voor vele mensen het hoogtepunt van het jaar. Maanden vooraf wordt er gezocht naar bestemmingen, reisbeurzen bezocht, offertes aangevraagd en tickets gespot. Om uiteindelijk tot de ideale droomreis van dat jaar te komen. Waarom wordt er voor een reis in Nederland niet zoveel moeite gedaan? Kennen Nederlanders hun eigen land dan zo goed en hebben zij alle uithoeken al gezien? Dat blijkt vaak nog best tegen te vallen. Het is al heel wat, wanneer een Nederlander alle provincies heeft bezocht. Aan de kant van het aanbod is er ook niet zoveel uitdagends te vinden. Veelal is het gericht op het huren van een huisje voor een week, bezoek aan pretparken of een natuurpark dat zich aanbiedt. Go Local Travel biedt met deze reis een gulden middenweg tussen verre reizen maken en vakantie vieren in eigen land.


q www.golocalholland.com