Buiten trainen dankzij 'de buren'

asperen • Volleybalvereniging WHV uit Asperen kan buitensporten met de jeugd dankzij Voetbalvereniging VV Asperen. Vanaf de eerste versoepelingen eind februari mocht de volleybalvereniging weer met de jeugd buitensporten. Helaas was het in deze periode al snel donker buiten, waardoor WHV de jeugd alleen op zaterdag overdag een training konden aanbieden.

Dankzij de buren, Voetbalvereniging VV Asperen, kon er echter toch ook een avondtraining aangeboden worden. “Zij hebben aan ons de afgelopen periode een voetbalveld met verlichting beschikbaar gesteld, zodat wij onze jeugdleden een extra avondtraining konden bieden. Onze dank is zeer groot, fijn dat verenigingen, en met name in deze periode, elkaar kunnen vinden en helpen waar nodig”, zo laat WHV weten.
Vanaf zaterdag 1 mei wordt het beachvolleybalseizoen geopend en worden er jeugdtrainingen aangeboden voor leden en niet-leden. Een keer meedoen? Voor meer informatie kan gemaild worden naar beach@wijhoudenvol.nl of kijk op de website van WHV: www.wijhoudenvol.nl.