• Anita helpt bij de keus tussen chips en een sinaasappel.
• Anita helpt bij de keus tussen chips en een sinaasappel. Foto: Aangeleverd

Werken aan een gezondere leefstijl

leerdam • "Jij weet ook wel dat je het beste voor die sinaasappel kunt kiezen, maar die zak chips blijft verleidelijk." Anita Edskes van 'leef lekker lichter' weet heel goed waar de schoen vaak wringt.

"Een leefstijlcoach helpt je bij het maken van juiste keuzes op weg naar een blijvend gezonde leefstijl. Vanaf nu kan iedereen hiervoor terecht bij 'leef lekker lichter'."


Leef lekker lichter is een onderneming die mensen helpt een gezondere leefstijl aan te nemen door gezonder eten en meer te bewegen op een manier die ook vol te houden is. Gezond leven houdt mensen mentaal en lichamelijk fit, ze worden minder snel ziek en hebben een betere bescherming tegen ziekmakende bacteriën en virussen, zoals bijvoorbeeld het coronavirus.


"Door kennis en coaching zorg ik samen met mijn cliënt dat er een duurzame en gezonde leefstijl gecreëerd wordt, zodat er letterlijk en figuurlijk een lekker en lichter leven ontstaat",’ aldus Anita Edskes, coach bij 'leef lekker lichter'.


Leef lekker lichter begeleidt haar cliënten zonder gekke diëten, of uren beulen in de sportschool. De focus ligt op gezonde voeding, beweging die aansluit bij de mogelijkheden, individuele coaching en advies op maat. Hierdoor worden persoonlijke doelen bereikt: fit voelen, tien kilo minder op de weegschaal of de knoop van je favoriete broek weer dicht krijgen.


"Naast mijn werk als leefstijlcoach, ben ik sportinstructeur bij Hart for her’", vertelt Anita verder. "Dit is een sportschool alleen voor dames. Hier kunnen de vrouwen trainen op hun eigen niveau. Dit sluit geweldig aan bij mijn idee dat er voor iedereen een passende manier is om te bewegen."


Ook behoefte om een gezonder en vitaler leven te leiden? Stuur dan een mail naar info@leeflekkerlichter.nl. Meer informatie is ook te vinden op de Facebookpagina van 'leef lekker lichter'.