Afbeelding

Ramon

Kater Ramon heeft het wel gezien in het asiel. Zijn wereldje is er veel te klein. Wat hij nodig heeft is ruimte om zijn talenten ten volle te kunnen benutten. Wat zijn talenten precies zijn moet hij nog ontdekken, maar dat hij ze heeft valt niet te betwijfelen.

Stichting Dierentehuis Vijfheerenlanden beantwoordt alleen telefonische reacties, dit omdat dan beter informatie uitgewisseld kan worden. Meer informatie: 0345-650016.


Stepbridge BC Lingewaal

asperen • BC Lingewaal is vorige week gestart met het digitaal bridgen door middel van het programma Stepbridge. De eerste wedstrijd is inmiddels achter de rug, mogelijk gemaakt door de grote inzet van de wedstrijdleiders Gerrit Quist en Hiltjo van der Woude. Na 14 maanden geen georganiseerde bridgeactiviteiten is er nu eindelijk weer een vorm van club spelen. Er werd met 14 paren gespeeld, de volgende vijf paren scoorden het best in deze eerste wedstrijd: Youri Olivier & Rene Verhoeven, 66.94%; Anneke van Velsen & Anton van Velsen, 64.72%; Jaap Neijts & Walter Roks, 53.89%; Truus van der Woude & Hiltjo van der Woude, 53.89% en Mary de Gunst & Rien Boonman, 53.82%.


Poeketi vertrekt

leerdam • Luciano Poeketi keert volgend seizoen terug naar IJFC. De rappe aanvaller kwam dit seizoen uit voor LRC, maar zijn verblijf in Leerdam liep op een teleurstelling uit.