In gesprek met Present Ouderenzorg

vijfheerenlanden • Praat mee over de toekomst van ouderenzorg in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. Wie wel eens nadenkt over hoe oud te worden? Graag in het huidige huis blijven wonen en of wordt er nagedacht over aanpassingen in huis? Of misschien ontstaat het idee om samen met anderen in een gezellig hofje te gaan wonen?

Present Ouderenzorg wil graag met inwoners van de regio Vijfheerenlanden Alblasserwaard in gesprek over deze onderwerpen. Present Ouderenzorg en thuiszorg ziet dat wensen van haar bewoners en cliënten veranderen, maar verwacht ook grote demografische en technologische veranderingen. Zorg kan slimmer worden vormgegeven door innovaties, maar dit zal ook worden gedaan ‘met minder mensen voor meer mensen’.

Present Ouderenzorg wil samen met inwoners goed voorbereid zijn op de toekomst. Zodat ook in 2030 liefdevolle zorg in de regio gegeven kan worden.

Meepraten? Aanmelden kan door te mailen naar secretariaat@presentvooru.nl. Er wordt dan een uitnodiging gestuurd om mee te praten. De bijeenkomsten zullen digitaal plaatsvinden in de laatste twee weken van april en het gesprek wordt gevoerd met bestuurder Janneke Louisa.

Er zijn maximaal twaalf plaatsen aan de ‘digitale tafel’ beschikbaar.

q www.presentvooru.nl