• Van links naar rechts: Robin, Kamil en Dimitri.
• Van links naar rechts: Robin, Kamil en Dimitri. Foto: Damon Achterberg

Rocket League toernooi West Betuwe

west betuwe • Kamil, Dimitri en Robin zijn drie goede vrienden van elkaar.

Zij hebben in een gesprek met Hüseyin Öztas, jongerenwerker van Mozaïek Welzijn, aangegeven graag een online Rocket League toernooi te willen organiseren voor de jongeren in gemeente West Betuwe. Hun doel is om leeftijdsgenoten met elkaar in contact te brengen door hun online deel te laten nemen aan het toernooi. Ook willen ze dat de jongeren een leuke afleiding krijgen tijdens de coronaperiode.

Ze kregen regelmatig in hun vriendengroep te horen dat de coronamaatregelen als last wordt ervaren. Door het toernooi willen ze aan hun leeftijdsgenoten laten zien dat er ondanks de maatregelen een activiteit georganiseerd kan worden om toch iets leuks met elkaar te doen. In samenwerking met Mozaïek, Welzijn West Betuwe en Connect2Jeugd organiseren de jongeren een Rocket League toernooi.

Voor wie deel wil nemen aan dit toernooi is het van belang dat zij op Playstation 4, XBOX of PC het spel Rocket League (gratis online te downloaden) hebben. Verder moet de epic game naam doorgegeven worden aan Hüseyin Öztas. Dit kan door hem te bellen of een app-bericht te sturen 06- 34294203. Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 5 april. In deze week zal de voorronde gespeeld worden en zaterdag 10 april om 19.30 uur is de grote finale, die wordt live gestreamd.

De jongerenwerker van Mozaïek heeft drie ondernemers in Geldermalsen benaderd of ze als sponsor een bijdrage willen leveren. Dit zijn COOP, restaurant Odyssey en Witgoed specialist. Dankzij hun bijdrage zijn er leuke prijzen te winnen. Zo krijgt de winnaar een Playstation 4 en de nummers twee en drie een tegoedbon van Bol.com.