Afbeelding
Foto:

Leerdamse Hengelsport Vereniging: ‘Vissen op snoek vanaf donderdag niet toegestaan’

'Kedichem, Zicht op een dorp'

regio • Al eerder maakte de Historische Vereniging Leerdam bekend dat later dit jaar een fotoboek over Kedichem zal verschijnen, met als titel: 'Kedichem, Zicht op een dorp'.

Het boek, dat dezelfde maten zal hebben als alle voorgaande fotoboeken, zal rijk gevuld zijn met bekende en nog onbekende foto`s van Kedichem uit vroeger tijden. Zo zijn er foto`s opgenomen van de gesloopte middeleeuwse kerk, de oude school, de oude pastorie en het indertijd pas gebouwde gemeentehuis.

Op de oproep van de vereniging naar foto’s van de Kekummers zelf zijn al diverse reacties gekomen. Maar wie nog oude foto’s heeft die betrekking hebben op het Kedichem van vóór 1950 kunnen deze nog altijd insturen. Hiervoor kan contact worden opgenomen met Peter van Rooden, p800207@yahoo.com.

'Kedichem, Zicht op een dorp' is nu al te reserveren: via de winkel op de website van de Historische Vereniging Leerdam. De vereniging hoopt het boek begin september, mogelijk tijdens de jaarmarkt in Kedichem, te kunnen presenteren.

q www.historischeverenigingleerdam.nl