Eeuwfeest vv Haaften in nieuw voetbalseizoen

haaften • Als alles een beetje meezit, gaat het jubilerende vv Haaften het 100-jarig bestaan in het komende winterseizoen uitgebreid vieren. Het programma stond eigenlijk alleen geprogrammeerd voor dit seizoen, maar werd vanwege corona afgelast.

Er worden diverse activiteiten georganiseerd voor een breed publiek uit Haaften en Tuil. Het feest wordt tijdens het gehele seizoen gehouden in en rondom de kantine. Tijdens de eerste competitiewedstrijd (thuis) van Haaften 1 wordt het nieuwe logo onthuld door middel van het hijsen van de vlag.


Ook is er een receptie en een reünie gepland. Een ander hoogtepunt is de uitreiking van de koninklijke erepenning en de presentatie van de jubileumgids ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan. In deze gids komen interviews van oude trainers/ spelers en trainers/ spelers van nu. Uiteraard ook heel veel foto’s, een mooi voorwoord, anekdotes, statistieken (kampioenschappen, promotie, degradatie), oud bestuursleden en het bestuur van nu.


Film

Ook de film die werd gemaakt tijdens het 75-jarig bestaan zal nog een keer worden getoond. Ook is er een afterparty met een dj. Later in het seizoen zijn er nog tal van andere activiteiten gepland, zoals een smartlappenavond, een stratenvoetbaltoernooi, een playbackshow, een jeugdclinic, een klaverjasmarathon, een pubquiz en een bierproeverij.