Rondleiding op Helicon

geldermalsen • Helicon MBO Geldermalsen vindt het belangrijk dat leerlingen zien waar ze terecht komen en biedt nu, binnen de corona-regels, persoonlijke rondleidingen aan op school.

Een bezoek aan een school is een belangrijke activiteit voor leerlingen bij het maken van een studiekeuze voor een vervolgopleiding. Helicon biedt leerlingen, die nog geen studiekeuze hebben gemaakt voor aankomend studiejaar, de mogelijkheid om toch een kijkje te nemen in het schoolgebouw.

De open dagen van Helicon MBO Geldermalsen waren grotendeels online dit schooljaar, waardoor leerlingen niet de kans kregen om de sfeer op school te proeven. "We horen om ons heen het voor leerlingen best lastig is om een keus te maken voor een opleiding als ze niet op een school zijn geweest", aldus Inge Geeris, accountmanager voor Helicon MBO Geldermalsen. "Juist deze twijfelaars bieden wij nu de mogelijkheid om toch onze school te ontdekken. Zij kunnen zich, samen met één ouder of verzorger aanmelden via de website: mbogeldermalsen.nl."

De deadline voor inschrijven is, vanwege de corona, verschoven van 1 april naar 1 mei.