Dennis Kruijk naar LRC Leerdam

leerdam • LRC Leerdam heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Dennis Kruijk (Brederodes) en de terugkerende Ansu Camara (Unitas). Middenvelder Dennis Kruijk stond al langer op het ‘lijstje’ van LRC. De Leerdammers zijn blij met zijn komst. Voor de speler van Brederodes een stap van de derde naar de eerste klasse. Ansu Camera speelde al eerder voor LRC Leerdam. Nadat bekend werd dat de spits zou vertrekken bij derde divisionist Unitas kwamen de gesprekken snel op gang en dat heeft geresulteerd in de terugkeer van Camara.


Inzameling voor Roemenië

hei- en boeicop • De Stichting ‘Vrienden van Roemenië' uit Lexmond en Hei- en Boeicop houdt op zaterdag 27 maart een inzameling van kleding en overige kleine huishoudelijke spullen ten behoeve van haar project in Roemenië. Genoemde spullen kunnen worden ingeleverd tussen 10:00 en 12:00 uur op het plein van de hervormde kerk van Hei- en Boeicop.


Da Capo zingt online

gorinchem • Da Capo bestaat ruim 15 jaar, telt ruim 45 leden uit Gorinchem en wijde omgeving en staat onder leiding van dirigente Marilou Krouwel. Zij weet de vier stemgroepen tot een mooi klinkend geheel samen te brengen. Ook zorgt zij voor het veelzijdige repertoire van licht klassiek, musical, populaire songs en pop. Ook Da Capo voelt de gevolgen van de coronacrisis en is gestart met online repeteren via Zoom. Onwennig in het begin, maar vooral fijn om elkaar te zien, te spreken en met elkaar te zingen. Zodra het kan, wordt er weer gerepeteerd in De Luisterpost, Vijfde uitgang 1 in Gorinchem en kunnen nieuwe zangers en zangeressen zich weer aansluiten. Kijk eens op: www.dacapogorinchem.nl.