Collecte voor ZOA volledig digitaal

heukelum • ZOA laat de huis-aan-huis collecte, die gepland staat van 29 maart tot en met 3 april, niet in de traditionele vorm doorgaan vanwege de situatie rondom het coronavirus. Collectanten gaan niet met de collectebus langs de deuren. De collecte zal volledig online plaatsvinden.

Tjitske Wind organiseert de collecteweek in Heukelum. Tjitske: “We willen onze verantwoordelijkheid nemen voor de collectanten en helaas is langs de deuren gaan nu even geen optie. Maar tegelijk willen we er zijn voor kwetsbare mensen die door een oorlog of een natuurramp alles zijn kwijtgeraakt! Ik hoop daarom dat ook mensen in Heukelum online een collectebus aanmaken of een donatie zullen doen. De thuiscollecte is snel, makkelijk en veilig. Je kunt heel eenvoudig een digitale bus aanmaken vanuit je huis, op de bank of aan tafel via: digicollect.zoa.nl.”

De opbrengst van de collecte is van groot belang. Met deze donaties kan ZOA in noodsituaties snel te hulp schieten en mannen, vrouwen en kinderen in rampgebieden ondersteunen.