• Annemieke kan de deuren van haar salon openen.
• Annemieke kan de deuren van haar salon openen.

Hand en Voet Salon Leerdam opent deuren

leerdam • Hand en Voet Salon Leerdam heeft onlangs de deuren geopend in Leerdam. Na een volledige nagelstudio en pedicuresalon met personeel te hebben opgebouwd in IJsselstein heeft eigenaresse Annemieke Avezaat-van Voorst eind 2020 besloten om in haar woonplaats Leerdam verder te gaan. In kleinere vorm, zonder personeel, maar wel nog steeds even professioneel.

"Ik besloot mijn salon in IJsselstein aan één van mijn medewerkers te verkopen. Inmiddels was mijn gezin uitgebreid met een zoon en vond ik de grootte van de salon niet meer bij mijn privé situatie passen. En zoals ze ook wel zeggen moet je stoppen op je hoogtepunt! Een deel van het bijgebouw naast mijn woonhuis op de Schaikseweg in Leerdam is omgetoverd tot salon. Er zijn voldoende parkeerplekken op eigen terrein en ik beschik over alle benodigdheden voor het uitvoeren van nog steeds die professionele hand-, nagel- en voetbehandelingen."


Bij Hand en Voet Salon ben je aan het goede adres voor het laten zetten van natuurlijk ogende kunstnagels, mooi gelakte gelcolor by OPI en verzorgende manicure behandelingen. Maar ook op het gebied van voeten zit je goed. Pedicure behandelingen en cosmetische voetverzorging staan ook zeker in het salonmenu én Annemieke is momenteel zelfs in opleiding voor Medisch Pedicure welke opleiding zij binnenkort hoopt af te ronden.


"Er is een structureel tekort aan Medisch Pedicures. Na veel ervaring te hebben opgedaan in het pedicure vak (sinds 2004) leek mij dat stapje extra zorg een mooie om toe te kunnen toevoegen aan mijn salonmenu."


Eindelijk open

"Het idee was aanvankelijk de salon in januari 2021 te openen maar vanwege de Covid-maatregelen heb ik dat moeten uitstellen. Gelukkig hebben we inmiddels gehoord dat we vanaf 3 maart open mogen. Ik heb er enorm veel zin in!"


Meer informatie over Annemieke haar salon? Kijk op:


q www.handenvoetsalonleerdam.nl