Afbeelding

Mumble

Konijn Mumble is een dame met pit, zoals ze bij Stichting Dierentehuis Vijfheerenlanden zeggen. Ze stelt zich graag voor, op zoek naar een nieuw baasje: "aangezien ik niet gewend ben om opgepakt te worden, kan ik behoorlijk laten merken dat ik dat niet kan waarderen. Ook als je in mijn hok komt moet ik toch even laten weten dat dit mijn terrein is. Eigenlijk zou ik graag een gecastreerd vriendje willen krijgen maar vermoedelijk zal ik daar wel heel erg aan moeten wennen. Hier weten ze namelijk niet of ik ooit wel met een ander konijn samen heb gewoond. Ze zoeken hier dan ook wel iemand voor mij die met wat moeilijkere konijnen om kan gaan en niet perse hoeft te knuffelen."

Stichting Dierentehuis Vijfheerenlanden beantwoordt alleen telefonische reacties, dit omdat dan beter informatie uitgewisseld kan worden. Meer informatie: 0345-650016.


Jeugdatelier weer van start

gorinchem • Na een lange winterstop van 2,5 maand kan het Jeugdatelier eindelijk weer starten. Op maandag 1 en donderdag 4 maart worden de lessen hervat. Alle leerlingen van het Jeugdatelier gaan aan de slag met het Hugo de Groot project, in het kader van het Hugo de Groot jaar. Wat er verder allemaal wordt gedaan, hangt af van de inbreng van de leerlingen. Samen wordt het creatieve lesprogramma bepaald. De lessen worden gegeven in de ULO in Gorinchem, zowel op maandag als op donderdag van 15:30 tot 17:30 uur.

q www.ateliergorinchem.nl