Afbeelding

Snoes

is niet de makkelijkste. Als dove poes is elke onverwachte beweging eng. Als Snoes aandacht wil, mauwt ze daar heel hard voor. Een rustig huishouden is voor haar belangrijk. Het is ook niet zo gek dat ze dan wat langer nodig heeft dan anderen om te wennen. Ze wil heel graag geaaid worden. Dit laat ze zien met rollen over de vloer, maar dan het liefst kort want daarna vindt ze het toch eng. In een rustige omgeving zal ze het meest zichzelf zijn, en dat is toch een kat die wel aandacht wil en op schoot komt, ondanks alle enge gevaren. Wie gunt haar een kans en wil energie in haar steken?

Stichting Dierentehuis Vijfheerenlanden beantwoordt alleen telefonische reacties, dit omdat dan beter informatie uitgewisseld kan worden. Meer informatie: 0345-650016.


‘Het gróótste online après-ski feest’

regio • ‘Het gróótste online après-ski feest' staat voor de deur, en wel op vrijdag 26 februari. Het feest wordt afgetrapt met de grootste online kaasfondue door Buurten restaurants. Hierna gaan Coby en To van de Utregse bingo los. Tussendoor is het genieten van de hits van DJ Jos van Dikke Dries. DJ Rooie Tonnie maakt het feest af en draait zijn vinylplaten. De après-ski box is online te bestellen via de webshop van Brouwerij De Leckere, inclusief kaasfondue, bingokaarten, speciaal gemaakte après-ski bier, flügels en meer feestgoodies.

q www.deleckere.nl/apres-ski