Afbeelding
Foto:

Stemmen Groene Hartprijs

vijfheerenlanden • GroenLinks Vijfheerenlanden zal op 6 maart voor de tweede keer de Groene Hartprijs uitreiken aan vrijwilligers die hebben bijgedragen aan het groener en socialer maken van Vijfheerenlanden en de wereld daarbuiten.

De prijs is een glazen Groen Hart een unieke schepping van de kunstenaar Bernard Heesen uit Leerdam. De jury heeft de volgende zes personen en organisaties uitgekozen als genomineerden voor de Groene Hartprijs: Mevrouw van den Hoven; Tafeltje Dekje Lexmond; Jeugdactiviteiten Natuur en Vogelwacht; Vrijwilligers van de buurtbus; Lekjutters en Sterrenzicht.

Allen hebben zij belangeloos veel inzet getoond voor de medemens en/ of het milieu en/ of de natuur binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Het zijn volgens GroenLinks voorbeelden die navolging verdienen.


Stemmen

Nu is de keuze aan de inwoners van Vijfheerenlanden. Iedereen mag stemmen op de persoon of organisatie die naar zijn of haar mening de Groene Hartprijs het meest verdient. Nominaties en het stemformulier zijn te vinden op de website: Vijfheerenlanden.groenlinks.nl.


Stemmen kan tot uiterlijk 20 februari.